Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši in učenci,

MIZŠ je tudi letos odobrilo sredstva za kritje stroškov obrabnine vseh učbenikov za vse učence ter delovnih zvezkov za učence prvega, drugega in tretjega razreda.

Učbenike, delovne zvezke in potrebščine so določili učitelji, ki bodo Vaše otroke poučevali v soglasju s šolo in Ministrstvom za šolstvo.

Delovni zvezki za učence prve triade ter učbeniki za vse učence bodo izročeni učencem prvi šolski dan. Starši učencem 1., 2. in 3. razreda kupite le obvezne šolske potrebščine.

Učbenike bodo vsi nepoškodovane vrnili ob koncu šolskega leta, delovne zvezke pa bodo učenci prve triade obdržali.

Likovnih potrebščin ne boste naročali posamično, ampak jih bomo za Vas naročili preko šole. Stroške le-teh Vam bomo zaračunali, oktobra 2020.

Če kdo ne želi brezplačnih učbenikov iz učbeniškega sklada, mora to pisno sporočiti skrbnici učbeniškega sklada.

Seznami učbenikov, delovnih zvezkov in potrebščin za šolsko leto 2020/21 so dostopni spodaj:

1. razred

2. razred

3. razred

4. razred

5. razred

6. razred

7. razred

8. razred

9. razred

Nakup potrebščin po izboru učiteljev lahko opravite preko spleta na https://www.kopijanova.si/os?pmr=14a&pmid=3hc2aacwl431 (uporabite brskalnik Google Chrome) ali kjer koli drugje, kjer prodajajo potrebno gradivo.

Za vse morebitne nejasnosti se obrnite na skrbnico učbeniškega sklada na is.aksagorso1@cipes.anajiram ali 03/818-3-604 ali 051/331-638.

Skrbnica učbeniškega sklada:                                                                                  Ravnateljica:
Marijana Šepič                                                                                                            Anita Skale

 

 

(Skupno 762 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost