Skoči na glavno vsebino

Obvestilo o šolanju na daljavo

Spoštovani starši,

zaradi poslabšanja epidemiološke situacije in preprečevanja prenosa okužb s SARS-CoV-2 se začasno, v tednu od 19. 10. 2020 do 23. 10. 2020, v osnovnih šolah vzgojno-izobraževalno delo izvaja prilagojeno in sicer:

  • učenci od 1. do vključno 5. razreda se izobražujejo v šoli,
  • učenci od vključno 6. do 9. razreda se izobražujejo na daljavo.

Pouk bo potekal na daljavo s pomočjo spletnega okolja Microsoft Teams, do katerega dostopate preko Oblaka 365. Pouk bo potekal po dosedanjem urniku.

Učenci so od razrednikov že dobili uporabniško ime ter geslo za uporabo storitev v Oblaku 365. Te storitve se uporabljajo izključno za potrebe poučevanja na daljavo oz. komunikacije v okviru šole. Podatke za prijavo naj učenci skrbno hranijo. Ravno tako je zelo pomembno, da gesla nikomur ne zaupajo. Pomembno je, da učence opozorite, da se pri delu in komunikaciji na daljavo obnašajo odgovorno in spoštljivo.

Učenci so se že v šoli vpisali v spletno okolje Microsoft Teams. V kolikor bodo imeli pri delu na daljavo težave, kontaktirajte razrednika (kot sedaj – preko LoPolisa ali elektronske pošte).

Delo na daljavo se prične v ponedeljek ob 8.15, zato naj učenci že danes popoldne na domačih napravah poskusijo vstopiti v spletno učilnico, da bomo lahko jutri reševali morebitne težave glede vpisa.

Učencem od 6. do 9. razreda smo od 19. 10. 2020 do 23. 10. 2020 že odjavili vse obroke.

Lep pozdrav,

ravnateljica Anita Skale

(Skupno 139 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost