Skoči na glavno vsebino

Kot vsako leto smo tudi letos v petek, 11. 12. 2015, vsi razredi s skupnimi močmi ter pod vodstvom mentorjev svojim staršem, znancem in sorodnikom popestrili petkovo popoldne.
Prireditev je potekala v dveh delih, in sicer ob 16.30 in 18.00. Na prvi predstavi so nastopili učenci od 1. do 5. razreda ter staršem pokazali, kaj so se naučili v le nekaj mesecih. Točke so vsebovale ples, petje, igro in dobre misli, ki so segle globoko v srca vseh zbranih.
V drugi predstavi so si starši poleg nasmejanih obrazov lahko ogledali še zabavne točke 6., 7. in 8. razredov, devetošolci pa smo pokazali, kaj znamo, v štirih sestavljenih plesih v parih pod vodstvom gospe Marte Pelko.
To leto smo se odločili še bolj pomagati otrokom s finančnimi težavami, zato smo zbirali prostovoljne prispevke.
Mislim, da so te prireditve namenjene predvsem staršem, ki verjamejo v nas otroke. Všeč mi je bilo, da smo se vsi učenci tega dogodka z veseljem udeležili in tako pokazali vse majhne in velike talente, ki smo jih dolgo skrivali v sebi. Želim si, da bi se ta navada ohranjala še dolgo.

Brina Lipovšek, 9. B

Slike prve predstave

Slike druge predstave

Všeč mi je, da se na naši šoli organizirajo prireditve za starše, saj lahko učenci pokažejo še svoje druge sposobnosti in ustvarjalnost. Zdi se mi primerno, da se prireditvi nista pričeli prezgodaj, saj je tudi to prispevalo k boljšemu vzdušju. Scena je bila zelo lepa in vse je bilo dobro organizirano.
Izvedba je potekala zelo dobro in tekoče. Vse točke so bile zanimive in učenci smo pokazali svojo zabavno, bolj ustvarjalno plat. Pripravljali in trudili smo se že nekaj časa pred prireditvijo, zato so bili naši nastopi tako uspešni. Nekateri nastopi so bili bolj zabavni, drugi pa bolj zahtevni, a oboji zanimivi.
Všeč mi je, da so starši, ki so prispevali za šolski sklad, dobili majhna, prisrčna darilca, saj je bila to skromna in iskrena zahvala. Edina stvar, ki mi ni bila všeč, je bila ta, da niso prodajali piškotov za dobrodelne namene, a vem, da na to zaradi navodil iz države nismo imeli vpliva.

Anonimus 🙂

(Skupno 122 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost