Skoči na glavno vsebino

3927136

VTISI O LOGIČNI POŠASTI

Tekmovanje za logično pošast mi je bilo zelo všeč. Vsako jutro, ko smo se pripravljali, je bilo fajn, ampak malo so bile težke nekatere naloge. Verjetno, ker sem se zjutraj malo bolj težko vstajala in bi bilo bolje, če bi bile priprave na logično pošast, namesto pred poukom, v podaljšanem bivanju.

Midva z atijem sva se na logično pošast pripravljala tudi doma in to mi je bilo zelo fajn. Samo to mi ni bilo včasih všeč, ker sem jaz bila popoldan že malo utrujena, ati bi pa rad še kar naprej reševal naloge, meni pa se ni več dalo.

Ko smo se odpravljali na tekmovanje mi je bilo fajn, a ko sem delala naloge, mi je bilo pri nekaterih nalogah malo težko, ampak sem jih vseeno uspela rešiti – upam, da sem jih rešila prav. Na začetku vožnje z avtobusom mi ni bilo tako zelo fajn, ker je bilo Lani slabo in se ni hotela pogovarjati. Ko smo se peljali nazaj, mi je bilo pa zelo fajn, saj sem lahko sedela z Ano, ki se je zelo rada pogovarjala. Šli smo tudi na sladoled, ki je bil zelo dober.

Ker mi je bila letos logična pošast všeč, sem se odločila, da grem naslednje leto na krožek »fajni računi«.

Alja Oberski, 1. b

20160521_102114

DRŽAVNO  TEKMOVANJE  IZ  LOGIČNE  POŠASTI

V soboto, 21. 5. 2016, smo se učenci od 1. do 9. razreda naše šole odpravili na državno tekmovanje iz matematičnega tekmovanja Logična pošast, na OŠ Lava, v Celje. Že na avtobusu smo nekateri ponavljali in urejali še zadnje podrobnosti. Pred začetkom tekmovanja smo vsi nestrpni in polni znanja pomalicali in morda naredili še kakšno vajo. Nato je v jedilnici šole za nas nekaj besed spregovorila ravnateljica šole. Najprej so tekmovali mlajši učenci od 1. do 4. razreda, nato smo prišli na vrsto še ostali od 5. do 9. Razreda. Po končanem tekmovanju smo se med čakanjem na avtobus, olajšano, veselo in radovedno pogovarjali, predvsem o nalogah in rešitvah. Na koncu  sta nas še naši mentorici počastili z odličnim sladoledom. Domov smo se vrnili siti in zadovoljni z dobrim občutkom, da smo dali vse od sebe in upanjem na čim boljše rezultate.

Angelika Škrabl, 8.a

 

Do več fotografij pridete s klikom na to povezavo.

(Skupno 303 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost