Skoči na glavno vsebino

Danes smo se imeli fajn, se zabavali, dobro jedli in izvedeli veliko novega o zgodovini in Ljubljani. Obiskali smo tudi muzej, si ogledali Robbov vodnjak, Tromostovje in Prešernov kip v starem mestnem jedru. (7. A)

Imeli smo se zelo fajn. Ogledali smo si muzej, ki mi je bil zelo všeč, najbolj zanimivo pa mi je bilo držati olimpijsko baklo. Upam, da bomo še večkrat tako uživali. (Larisa, 7. b)

Danes smo si ogledali veliko zanimivih stvari. V muzeju smo videli Vaško situlo, mumijo, piščal neandertalca in veliko drugih stvari. Odšli smo tudi v olimpijski komite, tam smo imeli predavanje o olimpijskih igrah. (7. B)

Danes mi je bilo zelo všeč. Veliko je bilo smeha in bedarij, toda ne na slab način. Priporočal bi vam ogled vseh muzejev in ustanov, ki smo jih obiskali danes. Tudi Mcdonalds ni bil slab. Najbolj pa mi je všeč, da nisem rabil biti pri pouku. (Urban, 7. b)

Zelo mi je bilo zanimivo, fajn, fenomenalno in zabavno. Zelo se zahvaljujemo ravnateljici, ge. Katji, ge. Aniti in ge. Polonci. Definitivno bi še ponovili. (Iza, 7. a)

Bilo je odlično in res čudovito, seveda gredo temu vse zahvale učiteljicam gospe Katji, Aniti in Polonci. Hvala za čudovit dan, poln poučnih trenutkov. (Eva, 7. a)

FOTOGRAFIJE NARAVOSLOVNEGA DNE

(Skupno 86 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost