Skoči na glavno vsebino

S tremi učenkami smo se udeležile kiparske delavnice v Šentvidu. Učenke so spoznale nov likovni material – siporeks, v delu z njim so se tudi preizkusile. Nastal je čudovit kiparski izdelek s pomembno vsebino. V nadaljevanju si preberite še izkušnje sodelujočih učenk.

Današnja likovno-kiparska izkušnja mi je pustila kar lep spomin. Obiskana šola je bila v Šentvidu pri Ljubljani, zelo lepo je urejena. Čeprav smo si izbrale največjo velikost materiala (siporeksa), nam je v treh urah uspelo vse brez hitenja narediti, kar smo planirale.
Ema Plemenitaš, 8. b

Danes smo se odpravile na likovno-kiparsko kolonijo, ki je potekala na zelo lepi Osnovni šoli Alojzija Šustarja v Šentvidu pri Ljubljani. Na začetku nas je bilo strah, saj smo se prvič srečale s tem materialom, a smo se kmalu navadile in se po svojih najboljših močeh izkazale. Najpomembneje pa nam je bilo to, da smo se zabavale in dobile nove izkušnje, ki nam bodo prav zagotovo še dolgo ostale v spominu.
Špela Trinkaus, 8. a

Zelo sem vesela, da sem doživela to izkušnjo. Na začetku nas je bilo strah in smo se tudi veliko tresle, ampak po tem ko smo končno začele, je bilo delo zelo zabavno. Ves čas smo se smejale in imele smo se fajn. Upam, da bom to lahko še enkrat doživela in hvala gospe Katji, da me je izbrala, da sem lahko doživela to izkušnjo.
Pika Šraml, 8. b

Mentorica: Katja Čož

(Skupno 146 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost