Spoštovani starši in učenci,

MIZŠ je tudi letos odobrilo sredstva za kritje stroškov obrabnine vseh učbenikov za vse učence ter delovnih zvezkov za učence prvega, drugega in tretjega razreda.

Učbenike, delovne zvezke in potrebščine so določili učitelji, ki bodo Vaše otroke poučevali v soglasju s šolo in Ministrstvom za šolstvo.

Učbenike bodo vsi učenci dobili v šoli, prvi šolski dan. Brezplačne delovne zvezke za učence prve triade vam bomo poslali na dom. Starši učencem 1., 2. in 3. razreda kupite le obvezne šolske potrebščine. Učbenike bodo vsi učenci nepoškodovane vrnili ob koncu šolskega leta, delovne zvezke pa bodo učenci prve triade obdržali.

Likovnih potrebščin ne boste naročali posamično, ampak jih bomo za Vas naročili preko šole. Stroške le-teh Vam bomo zaračunali, oktobra 2022.
Sezname učbenikov, delovnih zvezkov in potrebščin za šol. leto 2022/23 najdete na spletni strani naše šole.

Nakup potrebščin po izboru učiteljev lahko opravite preko spleta na: https://www.kopija-nova.si/enostavno-narocanje?pmr=14a&pmid=6dod214ip7yn ali kjer koli drugje, kjer prodajajo potrebno gradivo (DZS, Mladinska knjiga, Papirnica Petka … ).

Za vse morebitne nejasnosti se obrnite na skrbnico učbeniškega sklada na elektronski naslov marijana.sepic@1osrogaska.si ali po telefonu 03/818-3-604; 051/331-638.

Skrbnica učbeniškega sklada:
Marijana Šepič

Dopis

(Skupno 387 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost