Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši in učenci,

MIZŠ je tudi letos odobrilo sredstva za kritje stroškov obrabnine učbenikov za vse učence ter nakup delovnih zvezkov za učence prvega, drugega in tretjega razreda.
Učbenike, delovne zvezke in potrebščine so določili učitelji, ki bodo Vaše otroke poučevali v soglasju s šolo in Ministrstvom za šolstvo.Učbeniki bodo izročeni učencem prvi šolski dan. Nepoškodovane učbenike bodo učenci vrnili ob koncu šolskega leta. Delovne zvezke bodo učenci I. triade obdržali.
Potrebščin za likovni in tehnični pouk ne boste naročali posamično, ampak jih bomo za Vas naročili preko šole. Stroške le-teh Vam bomo zaračunali, oktobra 2021.
Če kdo NE želi brezplačnih učbenikov iz učbeniškega sklada, mora to pisno sporočiti skrbnici učbeniškega sklada.
Nakup  delovnih zvezkov in potrebščin po izboru učiteljev lahko opravite preko spleta https://www.kopija-nova.si/os?pmr=14a&pmid=ardyf7a8vla6  pri Kopiji-novi, v trgovinah MK, v papirnici DZS, v papirnici PETKA,  Office&More ali kjer koli drugje, kjer prodajajo potrebno gradivo.
Za vse morebitne nejasnosti se obrnite na skrbnico učbeniškega sklada na 03/818-3-604 ali 051/331-638 ali na is.aksagorso1@cipes.anajiram.

Seznami potrebščin:
1. razred
2. razred
3. razred
4. razred
5. razred
6. razred
7. razred
8. razred
9. razred

Pri tehniki v 6., 7. in 8. razredu bomo uporabljali Izotechove škatle, ki jih dobavi šola.

Skrbnica učbeniškega sklada: Marijana ŠepičRavnateljica: Anita Skale
(Skupno 164 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost