Skoči na glavno vsebino

ŠPO TEKMOVANJA

Pokalne prvakinje in državni podprvaki

Sobota in nedelja sta bili tudi za učenke in učence naše šole športno obarvani.
7. marca 2020 so Alban Veselaj, Miha Križan, Gal Herček (izbran za najboljšega strelca skupin z vzhoda), Vid Prah in Maj Ungar (del ekipe nogometnega kluba) v Športni dvorani Rogatec odigrali povratno tekmo finala državnega prvenstva v kategoriji do 13 let. Ekipa iz Ljublane, Olimpija, je bila tokrat boljša.
Čestitamo učencem in Futsal klubu Dobovec za izjemen uspeh!

Fotogalerija

Po zmagi nad košarkaricami celjskega košarkarskega kluba v polfinalnu pokalnega tekmovanja so Tjaša Turnšek (izbrana med pet najboljših v pokalnem tekmovanju), Monja Žumer in Zala Čanžek (del ekipe košarkarskega društva) poskrbele za prepričljivo zmago v finalu pokalnega tekmovanju in si tako po uspehu v lanskem letu v državnem prvenstvu v pokalnem priigrale naslov najboljših. V Domžalah so ekipo iz Novega mesta premagale z visoko prednostjo kar 30-ih točk.
Čestitamo učenkam in KD Janina za izjemen uspeh!

Odbojka- starejše učenke

V decembru 2017 so se naše učenke udeležile medobčinskega tekmovanja v odbojki, ki je potekalo na OŠ Rogatec. V konkurenci 6. šol so prikazala odlične predstave in s štirimi zmagami postale medobčinske prvakinje!

V mesecu januarju 2018 so se nato udeležile finala področnega prvenstva v Šempetru, kjer so dosegle odlično 5. mesto.

Učenkam iskreno čestitamo.

Rogaški tek 2016

V četrtek, 6. 10. 2016 je v Rogaški Slatini potekal že tradicionalni Rogaški tek. Udeležilo si ga je kar nekaj otrok naše šole. Čestitamo vsem, ki so se tekmovanja udeležili ter pretekli lepo, razgibano progo. Več si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji.

Fotografije z Rogaškega teka

Medobčinsko prvenstvo v nogometu za starejše učence

Učenci naše šole so postali medobčinski podprvaki, s tem pa so se uvrstili tudi v polfinale področnega prvenstva, ki bo oktobra v Celju. Fantom iskreno čestitamo.

fotografski utrinki s tekmovanja

»Naša nogometna ekipa I. OŠ Rogaška Slatina je po mojem mnenju ena izmed boljših v Celjski regiji. Ekipa je fizično zelo močna in pripravljena,  vsi v njej se dobro razumemo in obožujemo nogomet . Vzdušje na igrišču in ob njem je zelo navdihujoče, saj se vsi spodbujamo za kar nas še dodatno motivira naš trener. Zaradi tega smo medobčinski podprvaki in menim, da bomo dosegli še veliko kot ekipa. Kot kapetan sem zelo ponosen na soigralce. Trenerju/učitelju Klemnu Zdolšku pa se zahvaljujem za zaupanje.«

Kapetan Alen Ivanuš

 

(Skupno 644 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost