Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši!

Na naši šoli že vrsto let deluje šolski sklad. Ustanovljen je bil z namenom, da s prostovoljnimi prispevki staršev, donatorjev in sponzorjev omogočimo nakup dodatne opreme za boljše bivanje naših otrok v šoli, za pomoč otrokom iz socialno ogroženih družin, in za različne dodatne vsebine v šoli.

V tem letu pa prosimo za Vašo pomoč pri zagotavljanju sredstev za malce večji projekt, ki ga načrtujemo na šoli.

Želimo si, da bi vsem gibalno oviranim učencem, staršem ter drugim ljudem, ki prihajajo na našo šolo in so zaradi zdravstvenega stanja začasno ali trajno gibalno ovirani, omogočili enake možnosti dostopa do vseh šolskih prostorov

V ta namen z Občino Rogaška Slatina načrtujemo gradnjo dvižne ploščadi, za katero že imamo projektno dokumentacijo. Dvižna ploščad bo uporabna tudi pri prenašanju težjih bremen v višje nadstropje.

Prav vsak dodaten evro je dobrodošel, zato se s prošnjo, da pomagate, obračamo tudi na Vas. Učenci so v šoli prejeli dopis ter položnico, na kateri je znesek 10 €. Prispevek je prostovoljen, prispevate lahko tudi nižji ali višji znesek.

Le skupaj zmoremo biti uspešni in učinkoviti, zato Vas iskreno vabimo, da prispevate, in naj Vas spremlja topel občutek, da ste s svojim prispevkom pomagali.

Iskrena hvala in ostanite zdravi!

Sredstva lahko nakažete na račun pri UJP:

JVIZ I. OŠ Rogaška Slatina, Kidričeva ulica 24, 3250 Rogaška Slatina

IBAN: SI56 0130 6603 0677 916

Referenca: SI00 922007

Koda namena: CHAR

Namen: Donatorstvo za dvižno ploščad

Nakazilo lahko izvedete tudi preko QR kode:

     

Ravnateljica:

Anita Skale, prof.

(Skupno 237 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost