Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši,

obveščam vas, da je ministrica za izobraževanje, znanost in šport na podlagi 104. člena Zakona o začasnih ukrepih za omilitev in odpravo posledic COVID-19 izdala sklep, s katerim je zaradi še vedno zelo resne epidemiološke situacije in izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja virusa COVID-19 določila, da se bo od 9. 11. 2020 dalje vzgojno-izobraževalno delo za vse učence izvajalo na daljavo. 

Pouk na daljavo bomo izvajali po dosedanjem urniku. Torej, v ponedeljek, 9. 11. 2020, ob 7.30 (predura) oz. ob 8.15 (1. šolska ura) – glede na urnik učenca, morajo biti učenci prijavljeni v spletno okolje Microsoft Teams, kjer jih bodo čakala navodila za delo (gradivo, povezave za video srečanja in drugo).
Za učence od 1. do 3. razreda vam bodo navodila poslale razredničarke.

Kot šola smo v preteklosti že pomagali pri reševanju težav učencev z opremo za delo na daljavo. V kolikor se pojavljajo še kje, kontaktirajte ravnateljico (041 348 870).

Dodatno obvestilo:
Zagotavljanje toplega obroka

V času šolanja na daljavo bomo v sodelovanju z Občino Rogaška Slatina zagotavljali topel obrok za vse tiste učence, ki tak obrok potrebujejo.

Brezplačni obrok pripada vsem tistim učencem, pri katerih povprečni mesečni dohodek na osebo, ugotovljen v odločbi o otroškem dodatku, ne presega 382,82 € (vsi ti učenci imajo v času pouka v šoli brezplačno kosilo).

Starši, ki menite, da bi vaš otrok potreboval takšen obrok, to javite čim prej oz. najkasneje do nedelje, 8. 11. 2020, do 18.00 ure na e-naslov is.aksagorso1@cireh.ajilatan.
(Primer: Prijavljam mojega otroka ________  iz ___. razreda na topel obrok).

O dnevu, ko bo že možno prevzeti obroke, in o načinu prevzema vas bomo obvestili v ponedeljek, 9. 11. 2020. 

Lep pozdrav, ravnateljica Anita Skale

(Skupno 120 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost