Skoči na glavno vsebino

Mark: Z VLAKOM SEM ODPOTOVAL V ROGATEC. TAM SEM V MUZEJU IZDELAL SVEČKO,  ŽULIKO IN SI NAREDIL NUNALCO. POTEM SEM SI OGLEDAL ŠTEPIH NA ČAPLJO. ČEZ NEKAJ ČASA SEM ODŠEL V TRGOVINO, KJER SEM VIDEL BONBONE. POTEM SEM VZEL NAHRBTNIK IN ODŠEL NA VLAK.

Hana: TAKRAT, KO SMO SE ODPELJALI Z VLAKOM V ROGATEC, SEM BILA ZELO VESELA. TAM SEM VIDELA VELIKO ZANIMIVIH REČI. ZELO ZABAVNO JE BILO, KO SMO VIDELI VODNJAK. TUDI KO SMO DELALI ŽULIKE, MI JE BILO ZELO VŠEČ. RADA SEM IZDELALA TUDI SVEČO IZ VOSKA. NAJBOLJŠE PA JE BILO, KO SMO SE PELJALI Z VLAKOM.

Rok: NEKOČ JE UČITELJICA REKLA, DA BOMO ŠLI NA IZLET V ROGATEC. IN RES SMO SE Z VLAKOM PELJALI TJA. V MUZEJU SMO NAJPREJ DELALI ŽULIKE, NATO NUNALCE IN NA KONCU ŠE SVEČKE. DELAVKA V MUZEJU NAS JE NAUČILA IGRATI NA NUNALCE. POTEM SMO ODŠLI ŠE K VODNJAKU. TAM SMO SE POSTAVILI V KOLONO IN SMO EDEN PO EDEN VLEKLI VEDRO IZ ŠTEPIHA. POTEM SMO ŠLI ŠE V STARO TRGOVINO. NATO SMO SREČNO PRISPELI Z VLAKOM DO ŠOLE. TAM SMO V ZVEZEK NARISALI, KAJ NAM JE BILO NA IZLETU NAJBOLJ VŠEČ.

Povezava do FOTOGRAFIJ.

 

 

 

(Skupno 143 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost