Skoči na glavno vsebino

I. OŠ Rogaška Slatina se že nekaj let zaveda pomena trajnostnega razvoja,  zato vodimo aktivnosti, kot je Erasmusov projekt Z glavo v naravo, v okviru katerega bomo izvedli Dan brez avtomobila. V tednu mobilnosti, ki je vsako leto v drugi polovici septembra, se bomo v šolo odpravili na trajnostni način, in sicer peš, s skirojem, s kolesom, avtobusom, vlakom ipd. Najbolj odločnim in motiviranim šolarjem tudi slabo vreme ne bo preprečilo, da bodo prišli v šolo in iz nje peš ob spremstvu staršev ali učiteljev.  

  Učence bomo vzpodbujali, da v šolo prihajajo peš  ves teden, v ČETRTEK, 15. 9. 2022 pa bomo v šolo peš, s kolesom, avtobusom, vlakom, … prišli VSI!!! 

  V  sodelovanju z  Občino Rogaška Slatina, bo cel teden omogočena brezplačna izposoja koles na javnih izposojevalnicah po Rogaški Slatini. Učenci  morajo skupaj s starši, skrbniki ali drugimi polnoletnimi  osebami opraviti registracijo za prevzem navadnih ali električnih koles na TIC-u, Zdraviliški trg 1, Rogaška Slatina.

  Parkirišče pri Janini bo ta dan namenjeno zgolj parkiranju avtobusov in koles, oddelki prve in druge triade pa bodo na temo prometa parkirišče poslikate z barvnimi kredami.

  ODRASLI, BODIMO VZGLED NAŠIM OTROKOM IN IMEJMO VEČKRAT V LETU DAN BREZ AVTOMOBILA!

  BODIMO TRAJNOSTNO POVEZANI!

   

   

   

   

  (Skupno 68 obiskov, današnjih obiskov 1)
  Dostopnost