Skoči na glavno vsebino

PETEK, 20.10.2023

Dan za vrnitev domov. Vsi zadovoljni, polni vtisov, znanja in lepih spominov, smo se po petdnevnem učenju in druženju v najboljši učilnici – učilnici v naravi, vrnili v objem staršev. Hvala vsem za spremljanje našega bivanja v CŠOD Medved.

MOJCA, LIDIJA, ANDREJ

FOTOGRAFIJE

 

ČETRTEK, 19.10.2023

Zbudil sem se , se oblekel in šel na zajtrk. Pri ocenjevanju sob smo dobili 5.  To je najboljša ocena. Dopoldan smo kljub dežju imeli pohod do stare muzejske hiše. Tam smo pojedli malico. Ko smo se vrnili, smo imeli kosilo, nato pa nekaj prostega časa. Popoldan  smo se lahko vozili po hišnem toboganu. Vsak se je lahko peljal trikrat. Igrali smo se razne pastirske igre .  Zabavno je bilo. Za večerjo smo imeli  težko pričakovane hamburgerje,  po večerji pa ples in zabavo.  Bilo je zelo zabavno.

VID GOTLIN, 4.A

FOTOGRAFIJE

JUTRI SE POLNI DOŽIVETIJ VRAČAMO DOMOV. V ROGAŠKO SLATINO PRISPEMO OKROG 15. URE.

SREDA, 18.10. 2023

Ustvarjalna sreda v kuhinji,  v izdelovanju igrač in orientaciji po bližnji okolici  je že skoraj za nami in do danes smo zdržali brez dežja, domotožja in bolezni.  Vsi trije spremljevalci si želimo, da tako ostane do konca.

MOJCA, LIDIJA, ANDREJ

FOTOGRAFIJE

 

TOREK, 17. 10. 2023

Zbudila nas je glasba. Dan smo preživeli v gozdu. Gradili smo bivake in se igrali. Imeli smo tudi pohod. Po večerji smo imeli večerne dejavnosti. Zelo smo se zabavali.

KLARA BUKOVŠEK, 4. B

FOTOGRAFIJE

 

 

 

PONEDELJEK, 16. 10. 2023

Zjutraj smo se z avtobusom odpeljali v CŠOD Medved v Medvedje Brdo. Kmalu po prihodu smo odšli na krajši sprehod. Po kosilu smo plezali na plezalni steni, si ogledali lutkovno predstavo in se igrali pastirske igre. Pozabila sem povedati, da smo imeli tudi večerjo in po njej smo zunaj, na odprtem ognju, pekli hrenovke. Bil je zelo lep dan.

AJDA SKRABL, 4. B

FOTOGRAFIJE

 

(Skupno 764 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost