Skoči na glavno vsebino
5. DAN
 
Še zadnji smučarski užitki.
 
 
4. DAN
 
“Včasih smučam hit, včasih pa počas” si je pel že pred leti Jure Košir. Za nas pa je najbolj pomembno, da smučamo VSI! Rogla nas je danes pričakala v polnem sijaju. Sonce, lep razgled ter urejene proge so nam še enkrat pokazali, zakaj radi smučamo. Za zaključek lepega dne smo se še malo pozabavali. Najprej ob predstavitvah točk, ki so jih pripravile posamezne sobe, nato pa še v čisto pravem disku.
 
 
 
 
3. DAN
 
Vabimo Vas, da si ogledate spodaj pripet filmček.
 
 
2. DAN
 
Po zajtrku smo se v pričakovanju novih smučarskih podvigov odpravili na smučišče. Osvojili smo že smučarske zavoje, ustavljanje, vstajanje po padcih, vožnjo z vlečnico in še mnogo več. Po malici se je nebo razjasnilo in popeljali smo se lahko že samostojno po belih strminah. Popoldan smo bili orientacijsko, pohodno in plezalno usmerjeni. Imamo se zelo lepo. 
 
 
1. DAN
 
Praznovanje veselega decembra se nadaljuje. Za nas v Centru šolskih in obšolskih dejavnost v Gorenju nad Zrečami. Danes se je še enkrat potrdilo, da narava dela čudeže. Čeprav je bilo zjutraj v Rogaški Slatini pomladno vreme, nas je Rogla pričakala v svoji pravi zimski podobi. Ob pogledu na bele smučarske proge so se nam zaiskrile oči. Začela se je naša snežena pustolovščina…
 
(Skupno 79 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost