Skoči na glavno vsebino

Torek, 20. 2. 2017

Danes smo se odpravili na zelo zanimiv in dooooooolg pohod. Odšli smo v Strunjan, kjer smo naredili zanimive slike, saj smo v skupini Morje skozi fotografski objektiv. Na poti do tja smo videli zanimiv tunel, kjer so bili včasih železniški tiri, dolg kar 550 metrov. Na pohodu smo si še ogledali Strunjanske soline. Po prihodu smo šli na kosilo in imeli pol ure prostega časa. Po tem smo se zbrali v učilnici. Tam smo naložili slike na računalnik. Nato smo naredili izbor najboljših fotografij za petkovo predstavitev. Sedaj imamo malo prostega časa, nato pa gremo na večerjo. Ta dan nam je bil zelo všeč, vendar upamo, da jutri ne bo potrebno toliko hoditi.

Lep pozdrav

Iza Turnšek, Tina Strašek, Maša Križan, Neža Babšek in Pia Posl

V sobi nas je 8 in se imamo zelo fajn. Je dosti družbe in prostora. Hrana nama je tukaj zelo všeč. Učitelji so zelo prijazni in zabavni. Z našim učiteljem se imamo prijetno. Danes smo s kanuji obiskali soline in si ogledali maketo v centru za obiskovalce. Dobili smo tudi svoje ure in pedometre, s katerimi štejemo korake.
                                                                                                                                                                                                                    Gal, Matej
Počutimo se  zelo zadovoljno, ker je pred nami vznemirljiv teden. Čeprav nam občasno fantje nagajajo, smo srečne, da smo tu. V tem dnevu smo se zelo zabavale, nekatere smo se vozile s kanuji in neutrudno veslale, nekatere pa so obiskale park Strunjan. Želimo si, da v tem tednu doživimo nekaj nepozabnih trenutkov.
Lp
                                                                                                                                                                                                                               Soba Široko
😊
(Skupno 106 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost