Skoči na glavno vsebino


TUKAJ BOMO VSAK DAN OBJAVLJALI NOVE SLIKE IN NOV PRISPEVEK, TAKO DA ZA VSE NAŠE NOVE DOGODIVŠČINE PONOVNO ODPRITE TO OBJAVO.

ČETRTI DAN

Če ste mislili, da nam že pojenjajo moči, si oglejte nove slike in se prepričajte, da to ne drži!
Vse skupine so se lotile dejavnosti, v katerih do sedaj še niso sodelovale. Tako smo dan spet preživeli ob lokostrelstvu, nogometnem bilijardu, CŠOD misiji, disk golfu… Dan pa smo zaključili s pogovorom in pogledom na pretekli teden v tabornem ognju. No, skoraj zaključili – zvečer nas je namreč čakala še prava koroška gavda!

 

TRETJI DAN

Danes smo preizkusili disk golf, bivakiranje, kuhanje, karaoke… Pa naj slike povedo več kot besede!

 

DRUGI DAN

Drugi dan stran od staršev nas je čakala najtežje pričakovana aktivnost šole v naravi – Rudnik Mežica. Nekateri smo se na ogled podali s kolesi, drugi pa z vlakcem. Rudnik nas je očaral! Naročilo vremena je bilo ravno pravšnje. Ko smo zaključili s popoldanskimi aktivnostmi, se je zunaj prikazala prava zimska pravljica, ki je tudi v lanski zimski šoli v naravi nismo doživeli. Pričakal nas je prvi sneg!
Ob zaključku dneva, druženju s sošolci prijatelji in učitelji, pa je sledila predstavitev sob, kjer smo pokazali vse talente, ki jih premoremo učenci.
In to so le nekatere od dogodivščin, ki smo jih doživeli danes. Če vas zanima, kaj vse smo počeli, si oglejte galerijo. Ampak opozorilo, ob vsem današnjih dejavnostih je nastalo ogromno slik!

PRVI DAN

Juuuhuuuuuuu! Končno smo prispeli v CŠOD Peca!
Prvi dan je bil poln doživetij, najprej smo se naselili v sobe, potem smo preizkusili naše kolesarsko znanje, gremo namreč v rudnik in to s kolesi. Potem smo se razdelili v dve skupini: CŠOD misija in motorična pot. Pri CŠOD misiji smo znotraj manjše skupine morali poiskati točke v naravi s pomočjo aplikacije. Motorična pot pa nas je na zanimiv in adrenalinski način popeljala med krošnje.
Ko se je spustila noč, smo se opremili z lučkami in naredili nočni pohod na razgledno točko nad Mežico.
Potrpljenje učiteljev je bilo že prvi večer na preizkusu, vendar smo končno poskakali v postelje in zaspali z nasmeški na obrazu.

(Skupno 505 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost